Nefumatoare

Mă uit la tine cum fumezi ţigară după ţigară în club şi mă gândesc, ei, ce bine, uite, eu n-am nevoie de o extensie a mea. N-am nevoie de prelungirea aia a degetelor prin ţigară şi de mimica preocupată şi gura deschisă la modul ăla provocator-afectat.

N-am nevoie. Mâinile mele se simt bine jucându-se liber în aer şi faţa mea poate să fie expresivă şi fără să scot fum pe gură.

15 Comments

 1. Si pe langa asta, o domnisoara care are fata expresiva si este provocatoare fara tigara mi se pare mult mai interesanta.

 2. Ce misto de tine. Jur ca te invidiez. Eu sunt mai dependent de fumatul in oras, la bere/suc/cafea decat de nicotina. De fapt sunt depedent de extensie in sine. Ma frustreaza groaznic ca nu pot scapa de ea. :((

 3. Radu, vorbeşti cu Hanna & Barbera poate mai au loc de un personaj în vreun desen animat :))
  Alex, cred că e un pas foarte mare că ai conştientizat de unde vine dependenţa. Cum te laşi nu ştiu exact să-ţi spun, dar poate ar ajuta să-i priveşti pe nefumători, să-i observi, să-i vezi ce fac cu mâinile, cum se poartă. De fapt, să-i observi destul încât să conştientizezi că se poate fără.
  Dragoş, da, îmi dau seama că devine mai mult..obişnuinţă, fugă de stres, faptul că ieşi în pauză de ţigară la muncă, etc. Dar sunt sigură că mulţi încep pentru care arată bine, aici vroiam eu să lovesc.

 4. Asta cu “aratatul bine cand fumezi” cred ca se aplica preponderent pitipoancelor, ma rog, fetelor. Chiar nu stiu nici un baiat care sa fumeze pentru ca i se pare ca arata bine. Oricum acest motiv e idiotic rau. Cat despre constientizarea extensiei mele, sunt constient de ani de zile, cam de cand m-am apucat. D-asta si reusesc sa fac pauze mari. Si sunt convins ca o sa reusesc sa lungesc suficient de mult o astfel de pauza … cel putin asta imi doresc 😛

 5. scria undeva…
  “I don’t trust non-smokers. They have nothing tragic”…
  Iar asta a constituit un motiv suficient de bun pentru mine să îmi cumpăr un mascara nou. o altă extensie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.