Un copacel in dar

Mă tot gândeam ieri ce colet aş putea să primesc eu de la o firmă din Zalău. Azi am ajuns la poştă şi tot nu m-am prins când am văzut o cutie dreptunghiulară de lemn. Dar ce era? Uite tocmai un drăguţ de puiet primit pentru că mă înscrisesem acum ceva timp în campania Click a Tree.

Mă emoţionează aşa cum a călătorit el micuţul chircit într-o cutie de la  Zalău la Bucureşti. O să-l repun în natură pe la sfârşitul săptămânii, până când sper să-mi dau seama ce să folosesc pe post de sapă 🙂 Sper să nu mă bâzâie careva că am nevoie de autorizaţie să plantez.

Citește și

4 Comments

  1. Ralu si eu am trecut prin emotiile astea ,,Cine mi-a trimis mie un colet? Cine? Cine? Cine? Mai ales ca scria pe foaia de acasa SC Voluminoasa. Cand am ajuns la posta mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca am primit o scrisoare voluminoasa din Germania. Era chiar el: puietul! Tu cand il plantezi? Oare nu e prea frig pentru ei acum? Poate mergem impreuna, ce zici?

    1. SC Voluminoasa, haha! Mai, asta mi-a zis şi mie Dragos, că s-ar putea să degere. O să-l intreb pe tataia şi îţi spun. De plantat însă aş vrea pe undeva pe lângă blocul meu, că trebuie udat măcar până se dezvoltă..şi apoi vreau să-l şi văd cum creşte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.