Expozitie foto Radu Restivan

“Când fotografiază e poate singurul moment în care Radu stă.

Asta pentru că din 2006, când a început să facă fotografie sportivă, Radu a lucrat pentru Pro Sport, Sport365 şi Sport.ro. A alergat după zeci de acreditări. A scris. A montat. A comentat meciuri. A făcut interviuri în vacanţe. A condus mii de kilometri ca să prindă România la EURO2008. Ar fi mers şi în Africa de Sud.

Aici e doar o mică parte din lumea sportului văzută printr-un Canon 40 D. Povestea continuă pe radurestivan.ro

Aşa începea descrierea atunci când am început să ne gândim la expoziţie.

Ei bine.. a ieşit! 🙂

Acum, că a trecut surpriza, putem să deblocăm canalele de comunicare. Şi să spunem că expoziţia mai e deschisă la Teatrul de vară Grădina Capitol până pe 24 august.

Dacă n-aţi trecut pe la Grădina Capitol (strada Constantin Mille, nr.13, vis-a-vis de Teatrul Mic) vara asta, poate că e un moment bun să o faceţi. Spre deosebire de alte locuri vechi şi frumoase dar lăsate vraişte, Grădina Capitol a avut noroc. Noroc de Cristina şi Andrei, doi studenţi la Arhitectură care au văzut cu un alt ochi locul şi l-au redat bucureştenilor ca un spaţiu inedit pentru teatru, proiecţii de film, expoziţii şi lansări. Ca să vedeţi ce se mai întâmplă la Capitol, urmăriţi blogul Save or Cancel.

Citește și

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.