Asta e iubire.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rWCkLduzQTc]

Craciunul a trecut, dar reclama asta pe care am vazut-o la Madrid o sa-mi mai ramana in minte ceva vreme. Ma emotioneaza efortul de adolescent indragostit la mosulica asta care, cum sa-ti zic, deja o are pe babuta pentru toata viata..Asta e iubire, intelegi? O are si inca se chinuie sa o cucereasca. Si mai e ceva..e seninatatea omului care nu are nimic, dar nu se cramponeaza de prostii, ci isi face viata frumoasa. E ca in “La vita e bella”. Putea sa dispere ca e in lagar. A ales sa inchida ochii si sa-si imagineze, pentru el si copil, o lume mai buna. L-a salvat pe copil.

Citește și

4 Comments

 1. Cred ca e la modul..ce-i mai bun vine din interior ;asa si metroul, ca tot din interior (al pamantului) vine 🙂 eh, cand reclama e asa draguta, ramai numai cu zambetul, nu cred ca mai conteaza conexiunile vagi cu produsul

 2. Pe mine m-a intristat. Ma gandesc ca s-a terminat Craciunul si ca omuletii s-au intors la marfarul lor urat si ruginit…
  Bine, asta poate si pt ca nu sunt in stare sa invat la resurse umane si totul pare negru:))

  Te pup si te citesc Raluca!!

 3. 🙂 Multumesc!
  (Resurse umane? Stai linistita, femeile doar au un feeling pentru asta..Sa-l “citesti” pe celalalt, motivare, managementul conflictelor..sunt chestii care se vad pana si in cea mai simpla convorbire de telefon in care ne consolam prietena pentru ca a tuns-o tampita aia de frizerita rau!! :)) )

  Da, poate fi trist in ansamblu, dar daca te gandesti ca poate mosuletul va mai inventa un prilej si va aparea si de 1 Martie cu un ghiocel de cine stie unde..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.